Excellent
HIK-ciscenje

Certifikat poslovne odličnosti

 

 Excellent

 

 

Spletni certifikat oziroma "Excellent SME Slovenia" je priznanje za odlično poslovanje, ki ga Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z uveljavljeno bonitetno hišo COFACE  izdaja najboljšim podjetjem v Sloveniji, z namenom večje varnosti poslovanja in zaupanja ter lažjega in hitrejšega poslovnega odločanja z manj tveganja na strani kupcev in poslovnih partnerjev.

 

Poglavitni cilji izdaje certifikata so povečevanje transparentnosti trga, promocija dobrih podjetij, promocija varnega poslovanja in promocija dobrih poslovnih običajev, kar so tudi smernice EU za spodbujanje podjetij k večji poslovni odličnosti. Imetnik certifikata pridobi danes zelo potrebno kredibilnost pri poslovanju.     

 

Osnova za izdajo certifikata je bonitetna ocena in redni monitoring bonitetne hiše Coface Slovenija ter spletna tehnologija SafeSigned®, ki preprečuje kopiranje tega znaka kakovosti iz spletne strani bonitetne hiše COFACE.

 

Gospodarska zbornica Slovenije s tem certifikatom potrjuje, da je podjetje H.I.K čiščenje, ki upravlja s to spletno stranjo, zadostilo pogojem za izdajo certifikata. Osnova za izdajo certifikata je bonitetna ocena in redni monitoring bonitetne hiše COFACE Slovenija. Navedeni podatki o podjetju so preverjeni, podrobnejše informacije s spiskom potrjenih spletnih strani, se nahajajo na „verificirani spletni strani”.

 

POKLIČITE NAS

HIK-telefon

© 2013 H.I.K čiščenje